martes, 4 de abril de 2017

Història del Perdut




Dia: dimarts, 28 de març del 2017.


Hora: 9:10 del matí.


Lloc: Col·legi Urgell.


Aula: 4rt de primària.


Motiu: HISTÒRIES DEL PERDUT


Autora: Glòria Marín



La nostra professora Anna Gallego només ens va donar aquesta informació.



Estàvem tots nerviosos, a l’expectativa del que passaria, de qui vindria, com seria, què faria, què ens explicaria....



Però abans d’explicar el final de tot... tirarem el temps una mica abans i us explicarem què hem estat fent.

Tots junts hem treballat el llibre Històries del Perdut a les hores de taller de lectura, on alguns de nosaltres fèiem la veu en off dels personatges més importants de la història, altres feien de narradors, altres llegien els pensament dels protagonistes... i cadascun de nosaltres vam tenir un paper important en la lectura.

Just abans de començar la lectura la professora ens va proposar fer un “brainstorming” on tots vam fer que sí amb el cap però cap sabia de què ens parlava. Ve a ser com una pluja (de forma no literal) d’idees, en aquest cas, de què creiem que tractarà el llibre.

I per ser honestos, hem de dir que no ho vam encertar.

Òbviament d’un ocell segur, d’un nen que segurament l’ajuda o ve és el seu amic, company de viatge, etc.

Amics que esteu llegint el blog! No us volem fer cap “spoiler” però no només us direm que la història és la mar de divertida, sorpreses que no t’esperes, moments de tensió, intriga... i molt més!

Et fa fer una reflexió de les coses més petites i de vegades són les de més gran valor, de la cooperació amb la família, de la importància del treball en equip, de les coses que perds i que no pots recuperar però que sempre més tindràs el record, de que si vols, pots inventar-te tu també una aventura tan interessant com la del protagonista amb el seu avi.



Ens ha passat més d’un cop insistir a la professora en llegir un altre capítol seguit perquè volíem saber com s’acabava aquesta meravellosa aventura de l’ocell.



I finalment va arribar el dia esperat.

Va venir l’autora i l’Anna el dia abans ja ens va dir: tornem a fer un “brainstorming”?,  però aquest cop sobre l’autora.

Ens vam imaginar que seria divertida, amable, riallera, parlaria del llibre, podria haver-hi un “feedback” de preguntes i respostes, ens explicaria alguna anècdota interessant i efectivament aquest cop ho vam encertar.

Vam tenir l’oportunitat de veure-la, conèixer-la i ens va firmar cada un dels nostres llibres.

Sens dubte és un record que guardarem dins el llibre per tota la vida.



Així que... Glòria, gràcies per venir.



Resultat: genial!

No hay comentarios:

Publicar un comentario